Rouwvervoer

Verhuur van rouwauto’s en volgauto’s

Uitvaartsupport Nederland beschikt over een uitgebreid eigen wagenpark, waardoor we aan al uw rouwvervoersbehoeften kunnen voldoen. Van traditionele zwarte rouwauto met volgauto’s tot moderne zilvergrijze rouwauto varianten, bieden wij een ruime keuze aan voertuigen. Naast diverse rouwauto’s hebben we ook verschillende andere vormen van rouwvervoer beschikbaar, waaronder de loopkoets, rouwaanhangwagen en uitvaartbakfiets.

Met een brede selectie aan merken, zoals Mercedes-Benz, Cadillac, BMW, Volvo, Tesla en Polestar, en diverse kleuren zoals Zwart, Zilver, Antracietgrijs, Wit en Blauw, bieden wij u diverse mogelijkheden om het rouwvervoer af te stemmen op de wensen van uw klanten. Daarnaast bieden we ook een klassiek zwarte Mercedes-Benz rouwauto, paarse rouwauto met glas en de iconische Londonse Taxi aan.
Een belangrijke nieuwe ontwikkeling binnen ons aanbod is de nadruk op duurzaamheid.

We bieden nu ook elektrische rouwauto’s aan, zoals de Tesla Model 3 Rouwauto en een Polestar elektrische rouwauto, waarmee we ons inzetten voor een groenere en milieuvriendelijkere uitvaartsector. Kortom, bij Uitvaartsupport Nederland vindt u zeker een vervoersmiddel dat in alle opzichten bij een uitvaart past. Neem gerust een kijkje naar de foto’s van alle auto’s in ons wagenpark om een indruk te krijgen van ons aanbod.

Uitvaart Support Nederland