Verkeersregelaars

Veiligheid en Gastvrijheid rondom de uitvaart

Met goede verkeersregelaars tijdens de uitvaartceremonie verloopt een emotionele dag rustig en overzichtelijk. De verkeersregelaars begeleiden de rouwstoet van de plaats van vertrek naar de plaats van de uitvaartceremonie. Duidelijk zichtbaar blijft de stoet gesloten, zodat deze veilig en op tijd de plaats van bestemming kan bereiken.

Onze gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers van Uitvaartsupport Nederland hebben veel ervaring met uitvaarten. Dit zorgt ervoor dat zij tijdens een uitvaart zowel professioneel als terughoudend hun werk doen. Dankzij deze houding kennen verkeersregelaars hun plek. Als er tijdens een uitvaart onduidelijkheden ontstaan, lossen zij deze op. Daarnaast helpen de verkeersregelaars familie en bezoekers met raad en daad.

Onze dienstverlening omvat niet alleen de begeleiding van de rouwstoet, maar ook het toezicht van parkeerplaatsen bij begraafplaatsen, natuurbegraafplaatsen en crematoria. Zelfs in de avonden bij condoleances staan wij voor u klaar. We bieden extra gastvrijheid door gastheren en gastdames die gasten ontvangen. Ook al kan het moeilijk zijn om te komen, toch zorgen wij voor een warm welkom bij elke uitvaart.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Film

Om een duidelijker beeld te geven over hoe de begeleiding vorm krijgt, verzoeken wij u vriendelijk om deze film aandachtig te bekijken. Hierin besteden wij aandacht aan alle facetten van de verkeersbegeleiding.

Uitvaart Support Nederland